Associació Pedagògica Stucom

Conectar
Debes estar registrado para conectar con un Club.

Contactar con el Club

  Contactar con el Club

   Contactar con el Club

    Sobre el Club

    L’Associació Pedagògica Stucom és un club de bàsquet fundat l’any 2011 per un grup d’ex-alumnes del Centre d’Estudis Stucom.

    En els seus orígens va estar vinculat al Club de Bàsquet Alisos que li cedia les seves intal·lacions per a poder realitzar els entrenaments i partits. Ja en el seu primer any en competició federada, l’equip va aconseguir l’ascens a 3a Catalana i, en el seu segon any d’existència, va començar a competir amb dos equips federats, tots dos de categoria sènior.  A partir de l’any 2014, els dos clubs separen els seus camins i l’AE Stucom es trasllada a les instal·lacions del Centre d’Estudis Montseny, on juga fins al dia d’avui.

    Un cop més, en el seu primer any com a club independent, aconsegueix l’ascens a 3a Catalana, també es proclama campió del Campionat Territorial de Barcelona i campió del Campionat de Catalunya Sènior Masculí Territorial. Des de llavors, el club es manté amb dos equips federats, un competint en el Camp. Cat. 3a Catalana i l’altre en el Camp. Territorial A Sènior masculí.

    Equipos:
    Dirección Barcelona, Cataluña, España
    We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

    Iniciar sesión

    Crear perfil

    Contraseña olvidada

    Compartir